Mooi Advies _ Personal Branding & Kleur-

SHOPEVENT GARDEROBEPLANNING

Informatie

VOOR WIE?

Voor de vrouw die sneller wil beslissen welke kleding zij voor een bepaalde gelegenheid aantrekt. Zij die graag een sterk, authentiek, zelfbewust en boeiend beeld van zichzelf neerzet. Duidelijkheid wil scheppen over hoe zij op een ander wil overkomen.  

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens dit event::

- Naar aanleiding van de mini-cursus inzicht krijgen in hoe je de kennis die je hebt opgedaan kan combineren met shoppen

- Slim combineren van nieuwe kledingstukken, maar ook van oude kledingstukken. Neem gerust een tas met kleding mee, waarvan je niet weet hoe je het kunt combineren. Dan kijken we er samen naar

- Aan de hand van de vijf categorieën van het kleding ABC bekijken welke kleding jij het beste kunt dragen

 

WANNEER EN HOE LAAT?

Het event vindt plaats op 24 en 26 september. Bij het aanmelden kun je dan ook kiezen welke datum je komt. Wanneer je beide dagen wil komen ben je uiteraard van harte welkom!

Het event begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Om 10.00 uur verzamelen we op centraal station Den Bosch en vanuit hier rijden we gezamenlijk naar de locatie van het shopevent. Als je niet alleen wil rijden, kan je via de besloten Facebookgroep van de mini-cursus Garderobeplanning eventueel bespreken om te carpoolen met een aantal dames die ook naar het event gaan. Zo leer je meteen de dames kennen waarmee je de onlinecursus samen hebt gevolgd! Zo gezellig!

WAAR?

Het event vindt plaats in Venray in de fantastische winkel Berden Mode. Wil je vast een kijkje nemen? Klik hier.

EXCL.

- Exclusief vervoer naar de locatie van het shopevent en terug naar de verzamelplek

- Exclusief lunch

 

WAT KOST HET?

Het ticket voor het Shopevent Garderobeplanning kost €37,50