Zakelijk genieten van kleur

Tijdens een gezellig en leerzame workshop laat ik je, terwijl je geniet van heerlijke lekkernijen uit de kleurenkrat, zien wat kleur zakelijk kan betekenen. Je leert de kracht van kleur op veel facetten kennen.

Een kleurrijke workshop op een kleurrijke plek!

Binnenkort is het weer zover, de mogelijkheid om je als ondernemer of zzp'er individueel in te schrijven voor de workshop “Zakelijk Genieten van Kleur". Met maximaal 8 personen leer je welke kleur bij jou past, hoe je kleur zakelijk kunt inzetten en hoe je kunt beïnvloeden en overtuigen met kleur.

 

Samen met hapjes uit de kleurenkratten en in de unieke Business Caravan maken we er een leerzame, lekkere en gezellige middag van bij Buitengoed Boomgaard in Bunnik. Alleen deze eerste keer voor een zeer speciale prijs. Lees hier wat je kunt verwachten.

De workshop vindt plaats in de Business Caravan in de Buitengoed de Boomgaard in Bunnik.

De Business Caravan is een caravan die omgebouwd is tot vergadercaravan, een unieke plek! Bij mooi weer kunnen we lekker buiten zitten in de Boomgaard.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens een gezellig en leerzame workshop laat ik je, terwijl je geniet van heerlijke lekkernijen uit de kleurenkrat, zien wat kleur zakelijk kan betekenen. Je leert de kracht van kleur op veel facetten kennen. Tijdens de workshop zullen de volgende vragen aan bod komen:

- Wat kan de kleur van kleding zakelijk voor je betekenen

- Hoe beinvloed en overtuig je anderen met kleur.

- Je krijgt inzicht hoe je op anderen overkomt

- Hoe zet je jezelf neer met kleur, zoals jij dat wilt

- Hoe overtuig je anderen met je persoonlijke uitstraling

- Waar ben je goed in en hoe draag je dit uit

- Je krijgt inzicht in jouw identiteit, je gewenste en je werkelijke imago

Eén ding is in ieder geval zeker, we gaan met de groep een middag Genieten van Kleur!

Leer Marjolein kennen...

Mijn doel met GenietMee is om bedrijven te ondersteunen en laten genieten van Zakelijke Events, Heerlijke Relatiegeschenken en de Business Caravan.

SUPPORT
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
© 2019 Mooi Advies | Personal Branding & Kleur