"Oh, zie je me zo?"

Een superleuke, luchtige en originele training die jou en jouw collega's dichter bij elkaar brengt. "Oh zie je me zo?" doet je ogen openen over de mensen waar jij iedere dag de werkvloer mee trotseert.

Een superleuke training over kleur, houding en gedrag

Ben je op zoek naar een leuke training waarin luchtigheid en plezier hand in hand gaan met inzicht en praktische adviezen dan is de training Oh, zie je me zo? helemaal iets voor jou!

In deze training over persoonlijke uitstraling ontdekken collega’s  hoe ze overkomen bij elkaar en mogelijk ook bij hun klanten. Ook staan ze stil bij de vraag welke indruk ze zouden willen maken. Ze krijgen zicht op de werking en de kracht van non verbale communicatie. Het uiterlijk is daarbij zeker een factor. De juiste kennis over kleur en vorm kan immers voor een authentieke en zelfbewuste indruk zorgen.

Toch gaat het om zoveel meer. Uitstraling, houding en niet te vergeten het innerlijke theater. Welke stemmen roeren zich aan hun binnenkant? Hoe bepalen die stemmen hoe zij zich presenteren? Welke kanten blijven wellicht ten onrechte onderbelicht? Deze vragen komen aan de orde in de training.

Een leuk teamuitje, of gewoon een fantastisch leuke training voor jouw hard groeiende bedrijf? Oh zie je me zo doet je ogen openen over de mensen waar jij iedere dag de werkvloer mee trotseert.

Leer hoe jij je van je allerbeste kant kan laten zien aan je collega's en klanten. Leer hoe jij je geheime krachten in kunt gaan zetten met behulp van de juiste combinatie van kleuren, houding en instelling. 

Leer karien pittie kennen...

"Ik ben trainer/coach en geef vanuit mijn communicatiebureau Pittie Communicatie  (team)trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, klantgerichtheid  en leiderschap.  Ik maak daarbij gebruik van speelse technieken waaronder Voice Dialogue.

 

Deze methode gaat ervan uit dat een persoon uit verschillende ikken bestaat die allemaal hun eigen ideeën en gevoelens hebben in een bepaalde situatie. 

 

Het blijkt zinvol te zijn te ontdekken wie er vanuit je binnenkant iets vindt van je buitenkant en presentatie.  Graag onderzoek ik samen met deelnemers aan een workshop hoe ze hun persoonlijke uitstraling kunnen beïnvloeden".

Hoe wordt deze training gegeven?

De training wordt op interactieve wijze gegeven door Karien Pittie (trainer/coach) en Herma Moolenaar (Kleur & Imagodeskundige). Door oefeningen met elkaar en korte inleidingen en toelichtingen krijgt men ideeën over de eigen presentatie, beroepshalve.

SUPPORT
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
© 2019 Mooi Advies | Personal Branding & Kleur