top of page

Versterk jouw FOCUS

Onlangs had ik mijn jaarlijkse bijeenkomst van het Persoonlijke Kracht programma. Persoonlijke Kracht is een methodiek waar ik al een aantal jaar mee werk. Ik ben gecertificeerd coach en begeleid vrouwen om hun Persoonlijke Kracht te vinden, hun “purpose”, hun blauwdruk.

Je ontdekt mede dankzij de PK-methodiek wat jouw zielsmissie is, waar jij van “aan” gaat, wat jouw hart “in de fik” zet. Je leert verschillende elementen kennen die jou maken wie je bent. Met die elementen gaan we aan de slag tijdens de coaching. Deze elementen worden allemaal gebundeld in een prachtig rapport welke wij iedere coach sessie erbij zullen pakken. Het programma sluit af met een uitgebreid imago advies: van binnenkant, naar buitenkant. Welke kleding past nu bij jouw blauwdruk? Welke kleuren kan jij dragen om meer in je kracht te komen staan?Kleur voor focus

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst komen we samen met alle coaches, horen we de nieuwtjes, zijn er inspirerende sprekers en kijken we naar het volgende jaar. We kiezen aan het begin van zo’n bijeenkomst een kleur waar we de hele dag meer inzichten over zullen ontvangen. Op die manier versterken we onze focus, we hebben een duidelijk doel. Een anchor point.

Ik koos de kleur paars. Op het moment van kiezen had ik nog geen idee wat voor mega inzichten op me lagen te wachten. Magisch. Paars is de kleur van charisma. Paars gaat voorbij aan dat wat “logisch” is. Het is de kleur van het recht om te weten. De organen die bij deze kleur horen zijn onze hersenen en de pijnappelklier. Het is de kleur van verder kunnen kijken dan wat je kunt zien. Het voelen. Ook wel de kleur van vertrouwen genoemd.

De eerste opdracht die dag was om op te schrijven wat de kleur paars mij zou kunnen brengen in 2023. Tijdens het uitschrijven van die punten nam ik alle betekenissen van deze kleur in mijn hoofd door. Ik kreeg hierbij nog niet het “eureka” gevoel.

Vervolgens kregen we de balanskleur van de gekozen kleur erbij. In mijn geval was dat de kleur crème geel. Ik had hier tot op dat moment nog geen enkele tel bewust over nagedacht, maar hier kwam mijn eerste inzicht: crème geel is mijn persoonlijke krachtkleur vanuit mijn PK rapport. Dit is wie ik ben, mijn blauwdruk.


Mega inzichten

Na het ontvangen van deze balanskleur, kregen we de tweede opdracht. We schreven op wat onze balanskleur ons zou kunnen brengen in 2023. En toen begon het bij mij te stromen. Ik ging AAN! Ik schreef alles op wat er op te schrijven viel en besefte me dat deze kleur niet alleen mijn krachtkleur is, maar ook mijn uitdaging: kom tevoorschijn, laat iedereen zien wie je bent.

crème geel vertelt mij dat ik zachter mag zijn voor mezelf. Het wordt tijd om mijn bedrijf goed te reorganiseren en om te gaan werken vanuit mijn natuurlijke vrolijkheid. Ik mag mijn kerneigenschappen meer ruimte geven. Maar bovenal: ik mag meer laten zien wie ik ben, altijd en overal.Laten we het samen doen

Mijn uitdaging voor jou is: kijk eens wat voor kleur je vandaag zou kiezen om mee te nemen naar volgend jaar. Bestudeer wat deze kleur betekent en laat dat even dalen. Pak dan de balanskleur van de gekozen kleur erbij en doe met die kleur exact hetzelfde. Schrijf daarna net als ik op wat deze kleuren voor jou kunnen betekenen in 2023 en word omvergeblazen door magische, waardevolle inzichten.


Weet je niet welke kleur je moet kiezen of wil je meer weten over de kleur die als eerste bij jou binnenkomt? Ik vertel het je meer dan graag tijdens mijn eerstvolgende masterclass, op 23 november om 20.00 uur.


Kan je er niet bij zijn? Geen probleem! De opname wordt automatisch jouw kant opgestuurd.

Klik op onderstaande link om je aan te melden voor mijn masterclass en wie weet zie ik je dan!Veel liefs,

Herma

Comments


bottom of page