top of page

Van binnen-, naar buiten-, naar overkant

Bijgewerkt op: 5 apr. 2022

Alles begint met één simpele gedachte. Wanneer je deze gedachte vergroot, naar niet één, maar meerdere gedachten, dan begint het op een idee te lijken. Ook al lijkt het misschien groots, eng en onwerkelijk, je kan het! Jij kan deze gedachten, dit idee en jouw dromen werkelijkheid maken. Laat het niet los! Ga er mee aan de slag en geloof in jezelf.


Nu, nadat mijn nieuwe website is gelanceerd en mijn nieuwe programma’s een voor een online komen, ben ik dankbaar. Zo dankbaar dat ik wil dansen, juichen en springen. Samen met mijn team heb ik een idee tot een werkelijk geheel kunnen veranderen. Weken hebben we eraan gewerkt, vaak tot diep in de nacht. Nu zit ik hier, voor de zoveelste keer midden in de nacht te schrijven, dus ik laat het dansen, juichen en springen maar even voor wat het is…


Al jarenlang geef ik advies over hoe je kleding combineert met kleur. Hoe je over een goede basisgarderobe beschikt en hoe deze garderobe vertaalt wie jij bent. Deze garderobe gaat namelijk veel verder dan alleen een aantal kledingstukken in een aantal verschillende kleuren. Het vertelt wie jij bent, de kleur straalt uit wat jij bedoelt!


Voor mij is het duidelijk wie ik ben, wat ik wil doen en hoe ik dit wil laten zien. Maar dat heb ik niet van de een op de andere dag verzonnen. Het heeft jaren geduurd voordat ik wist wat mijn doel is. Juist daarom wil ik jou helpen datzelfde te bereiken, maar dan in een iets korter tijdsbestek. Ik wil je het gevoel van dankbaarheid voor jezelf en je ideeën, je doelen en je overwinningen geven. Ik wil je begeleiden in het vinden van jouw eerste gedachte, jouw idee en datgeen wat jou zielsgelukkig maakt. Wat wil jij overbrengen op de buitenwereld en waarom?


Met mijn onlineprogramma’s wil ik je handvaten geven bij het vinden van jouw mooiste ‘ik’. Dit doe ik met behulp van kleur. Alle kleuren vertellen hun eigen verhaal. Doormiddel van jouw persoonlijke kleurkeuze kan ik je vertellen wat bij jou past, wat je kwaliteiten zijn en hoe je deze het allerbeste kunt vertalen naar je omgeving.


We kijken dus van de binnenkant, naar de buitenkant, naar de overkant. Van jouw kleurkeuze die aansluit bij jouw kwaliteiten en persoonlijkheid en andersom, naar wat deze kleurkeuze betekent voor jou op zowel persoonlijk- als werkgebied, naar hoe je deze uitgewerkte binnenkant en buitenkant kunt overbrengen op de buitenwereld, de overkant (visueel uitgelegd in de afbeelding hieronder).Jouw balans vinden en je bewust maken van alles wat de juiste kleuren kunnen veranderen in jouw leven, dat is mijn missie.


Benieuwd naar een van mijn online programma's? Meld je aan voor mijn gratis masterclass!


Liefs,

HermaComments


bottom of page