top of page

Het Geheim Voor Een Goede Uitstraling

Sommige mensen lijken meer geluk te hebben dan anderen. Het lijkt erop dat alles bij hen vanzelf gaat. Wat op meer geluk lijkt, omdat ze alles makkelijk doen. En waarom ze alles makkelijk doen is omdat ze (eindelijk) doen wat ze leuk vinden.


In mijn leven lijkt het wel of ik onbewust hier altijd onderzoek naar heb gedaan. Voor mij vallen al jarenlang kwartjes, maar de laatste tijd niet in het minst als het gaat over mijn eigen leven.Groeien gaat gepaard met pijn, heb ik ook weleens een blog over geschreven, nu ben ik mij ervan bewust dat het gewoon een leerproces is waar we in zitten. Het leven. Zodra je dit inziet en eindelijk beseft wat voor jou persoonlijk goed of fout is in het leven, maak je sprongen vooruit.


Wanneer je beseft waar je hart sneller van gaat kloppen en waar je energie van krijgt, is het overigens in de eerste instantie niet makkelijk om het in je realiteit te krijgen. Dat komt doordat we al ons hele leven een bepaald patroon hebben, vaak doen we graag wat "hoort", gewenst is volgens maatschappelijke maatstaven en wat een ander in onze nauwe omgeving graag van ons ziet. We leven in een bepaalde door de jaren heen vanzelf ontwikkelde levensomstandigheid.


Maar als het je lukt om te doen wat je leuk vindt, waar je hart van in de fik staat en daar de nodige offers voor hebt gebracht, zul je merken dat het leven maakbaar is. Je gaat manifesteren. Je krijgt ineens toevalligheden op je pad. Synchroniciteit noemen we dat ook wel. Het is de kunst om dit te herkennen en erin mee te gaan en te blijven gaan. In de flow.


Doe wat je leuk vindt, ga stralen en ontwikkel een mooie energie. Charisma is hierbij een mooi en bekend woord. Het loopt uiteindelijk allemaal in elkaar over (ik hoop het goed uit te kunnen leggen). Emotionele waarden spelen een grote rol als we het hebben over het ontwikkelen van charisma. Met charisma hoef je niet geboren te zijn, je kunt het ook ontwikkelen, bewust of onbewust. Als het ware je talenten in de strijd gooien en op deze manier jouw echtheid verhogen in de manier van jouw zijn en doen wat je altijd al hebt willen doen, maar nooit hebt gedurfd.


“We trekken niet aan wat we willen, we trekken aan wie en wat we zijn”.Het geheim van een goede uitstraling ligt er dus in dat je doet wat je graag doet. Wanneer je wil, met wie je wil, waar je wil en hoe je dat wil.


Hiermee laat je aan de buitenkant zien wat er bij jou vanbinnen speelt. Als je namelijk doet waar je blij van wordt, waar jij je toe ‘geroepen’ voelt, ben je van binnen vrolijk, blij, tevreden, enthousiast en zit je goed in je vel, je bent gelukkig. Je maakt je niet meer druk om het 'hoe', je doet gewoon waar het leven jou toe roept.


Je verhoogt je energie en mensen om je heen gaan dit merken. Zij willen graag in jouw energie meebewegen. Met een goede uitstraling - welke vanbinnen uit komt - die authentiek is, ontwikkel je charisma.


Wie is voor jou een voorbeeld als het gaat om charisma? Het hoeft niet iemand te zijn die je persoonlijk kent. Wil jij ook zo zijn? Wat let jou?


Wat is het toppunt van een prettige uitstraling voor jou? Heb jij deze mensen om je heen? Als we het hebben over synchroniciteit, dan heb jij de mensen om je heen met dezelfde energie als jij hebt. Zou je graag andere mensen om je heen verzamelen, dan is het noodzaak om je eigen uitstraling en energie onder de loep te nemen. We trekken immers vaak gelijkgestemden aan.


Ken je iemand persoonlijk waarvan jij vindt dat deze persoon een prettige uitstraling heeft? Misschien zelfs wel charismatisch?


Manifesteren is in feite gelijk aan synchroniseren. Vaak gaat vooraf aan manifesteren: angst. Je zult uit je comfortabele zone moeten komen om tot bepaalde hoogten te kunnen groeien. Alleen als jij je daar geroepen toe voelt. Je moet natuurlijk helemaal niets.


Je hebt er moed voor nodig om je niet door angst te laten weerhouden. Moeilijke dingen doen vergt moed en met deze moed kun je angstig zijn, maar toch doen wat je te doen hebt.


Dan komen we weer bij uitstraling. Synchroniciteit, toevalligheden is een vereiste voor een goede uitstraling en het manifestatieproces. Hoe meer je verbonden bent met je innerlijk, hoe meer je in harmonie bent en hoe meer je de toevalligheden op je pad aantrekt.


Je zult niet manifesteren dat wat niet overeenkomt met wie je werkelijk bent. Je zult dus eerst moeten ontdekken wie je werkelijk bent, waar je van houdt en je daar volledig op focussen. Wanneer je hiertoe bereid bent, komen de synchroniciteiten vanzelf. Wonderlijk? Bizar? Ja dat klopt, maar eens ontdekt, wil je het nooit meer missen.


Dit is ook de reden dat ik mijn drie maanden programma helemaal aan het restylen ben. Alles wat ik de afgelopen drie jaar met vallen en opstaan heb geleerd over mezelf, synchroniciteiten als het aankomt op persoonlijke uitstraling én uiteraard alles wat ik heb geleerd over kleur, kleding en stijl, tijdens mijn opleiding en mijn werk als imago stylist krijgt een plekje in mijn programma.


Alles komt aan bod, om jou de kans te geven om voor eens en voor altijd te doen waar jij toe geroepen bent.


Kijk voor het hele nieuwe programma en alle details snel op mijn site en zorg dat je erbij bent!


Ik wens je een prachtige dag!


Liefs,


Herma

Comments


bottom of page