top of page

Draag jij deze kleur al?!

Bijgewerkt op: 5 apr. 2022

"Vandaag is GEEL!" Een kleur van energie, humor en van “ik wil en ik kan”. Geel staat voor persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en is de allerbeste kleur om te gebruiken om dingen voor elkaar te krijgen. Wanneer gaan we nou eens afscheid nemen van dat stemmetje in ons hoofd: “je bent niet goed genoeg, een ander kan het beter”? We moeten onszelf niet langer tekortdoen: laat zien wie je bent! Als we allemaal een beetje meer van onze expert kant laten zien, dan zouden we de wereld weer zoveel mooier kunnen kleuren!Nu, wat kan de kleur geel nu echt voor je betekenen? De kleur geel brengt je in balans. De kleur geel staat voor “weten wat je wil en wie je bent”, je ‘innerlijke navigatie’ krijgt een super boost! Prachtig, toch?! De kleur geel hangt al een aantal jaar in de winkel en toch komen veel gele kledingstukken direct in de uitverkoop terecht, waar het dan nog veel te lang blijft hangen. Want, stel je voor “GEEL!? Dat draagt toch niemand!? Ik wil niet opvallen hoor! Wat zal een ander daar wel niet van vinden?”.


Maar goed, langzaam beginnen we aan de kleur geel te wennen en kleur wordt steeds meer gedragen. Wist je dat in Nederland vaak iets eerst bijna uit de mode moet zijn voordat we eraan gewend zijn en het te durven te dragen? Is geel jouw favoriete kleur? YES!

Geel is de kleur van weten, steeds meer kennis willen vergaren en dus nieuwsgierig en oplossingsgericht zijn. Wanneer geel jouw (favoriete) kleur is, dan ben je een ruimdenkend persoon waarbij het glas altijd halfvol is. Vaak ben je veel te druk om focus te hebben en eindeloos op zoek naar de juiste manier om deze vast te houden wanneer je hem eenmaal te pakken hebt. Het is hierdoor soms lastig om een van je dromen te verwezenlijken. Maar, gele mensen zijn ook heel doelbewust, ze vallen op en hebben een prachtige relatie met zichzelf. Gele mensen durven met het hoofd boven het maaiveld uit te steken en zijn heel inventief, ook wel ‘de ijverige optimist’. Geel is dan ook een primaire kleur en staat dus volledig op zichzelf.


Wat zegt dat over jouw dromen, doelen en passies?

Wanneer jij de kleur geel bent, of wanneer je favoriete kleur geel is, heb je vaak een grote fascinatie voor de menselijke geest. Je bent benieuwd naar waarom wij mensen doen wat we doen en denken wat we denken. Jij zoekt naar de zin van het leven in de meest onverwachte hoeken en helpt het allerliefst anderen hetzelfde te doen. Je bent leergierig en haalt met gemak een hele rits feitjes en wetenschappelijke kennis naar boven tijdens een gesprek over een onderwerp dat je interesseert.Is geel niet helemaal jouw kleur en zou je graag meer weten over jouw favoriete kleur? Supergaaf! Ik vertel je met alle liefde meer over jouw favoriete kleur en wat deze over jou vertelt. Mail me jouw favoriete kleur naar info@mooiadvies.nl en ik mail je met alles wat ik weet! Maar, wist je dat jouw favoriete kleur best wel eens kan afwijken van jouw persoonlijke power kleur? De kleuren die als resultaat uit de Powertest van mijn Coaching In Kleur programma komen rollen, kunnen best wel eens kleuren zijn waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben! Dat vind ik altijd zo prachtig! Want het klopt toch altijd!


Wil jij graag weten wat jouw kracht en jouw drijfveer is? Na het invullen van de Powertest ontvang je een 20 pagina’s tellend Powertype rapport. Met daarin alle informatie over waar jij blij van wordt, wat jij moeiteloos doet en waar jij anderen mee kunt helpen. Waar krijg jij energie van? Wat zijn jouw talenten?


Je vindt in het rapport ook uitleg over jouw kleuren, je powerkleur en je balanskleur. Wat je top 10 kleuren zijn en hoe je die voor een bepaald doel en gelegenheid kunt inzetten. Nadat je de test hebt gedaan, plannen wij samen een coaching sessie in om jouw Powertype rapport te bespreken. Ik vertel je, zoals ik vandaag deed over de kleur geel, alles over jouw powerkleuren en nog VEEL, veel meer! We gaan echt samen aan de slag! Samen gaan we ervoor zorgen dat jij weer helemaal in je kracht komt te staan!!


Lijkt dit je wat? Klik snel op deze link voor meer informatie of om direct de test aan te vragen!


En, draag je vandaag een beetje geel? Wist je dat je ook kleuren in kunt zetten in jouw ondergoed, of in je sokken/ accessoires om hun power te laten werken? Zelfs drinken uit een gele mok, of het eten van een geel gebakje "does the trick"! Probeer het eens uit!


Ik wens je een fantastische dag!


Liefs,


Herma

bottom of page