top of page

"Ben Jij Niet Trots?"

Bijgewerkt op: 28 apr. 2021

“Herma, ben jij niet trots?”.

Een van de leuke meiden van team Proeflokaal Moolenaar vroeg me gisteren of ik niet trots ben als ik zo om me heen kijk en zie wat we bereikt hebben.


Het leek net alsof ik na een lange droom wakker werd en me besefte dat, alles wat we om ons heen hebben en hebben mogen bereiken samen, echt is.Mijn antwoord is “JA!”. Ik ben zo onwijs trots op wat we samen bereiken. Lang is het een zoektocht geweest naar balans tussen twee bedrijven, kiezen tussen een goede nachtrust of aan de slag gaan met mijn inspiratie voor het schrijven van nieuwe programma’s voor Mooi Advies en ook nog een beetje ‘me time’.


Ik ben trots op onze bedrijven, ik ben trots op mijn man, ik ben trots op mijn kinderen die ons overal mee helpen, ik ben trots op ons fantastische team en ik ben trots op mezelf. Ik ben zo hard aan het werk en er ontstaan zoveel mooie dingen. Soms was ik even bang dat ik van vermoeidheid in elkaar zou storten, maar ik sta nog! TROTS! Is dat arrogant om zo te zeggen over mezelf? Nee! Wees trots!

Jouw trots voor jezelf en jouw behaalde doelen is belangrijker dan de trots van alles en iedereen bij elkaar. Wat als iedereen trots is en bewondering heeft voor wat je doet, maar jij ziet het niet? Voel je je dan goed? Voel je je dan happy? Ik niet. Ik weet pas dat ik iets goed heb gedaan wanneer ik mezelf (letterlijk) een schouderklopje kan geven en glimlach naar mezelf in de spiegel, omdat ik weet dat ik de belangrijkste persoon ben voor mezelf om trots te maken.

Nu wil ik je dezelfde vraag stellen en wil ik je daarnaast vragen of je jouw antwoord op wil schrijven.


Ben jij niet trots? Trots op wat je allemaal hebt bereikt, trots op jouw vriendschappen, trots op jouw familie en trots op jouw dromen die je iedere dag weer motiveren om door te knallen? Ben je niet trots op wie je bent? Trots op jouw kwaliteiten, trots op hoe je eruitziet en trots op wat jij en jouw lichaam allemaal wel niet voor je doen?

Schrijf jij je antwoord op? En om het nog zoveel leuker te maken, stel je deze vraag vandaag aan iemand om je heen? Vraag eens naar ‘trots’, doorbreek de taboe om trots te zijn op jezelf en inspireer iemand om na te denken over zijn/haar trots!Ik wil je bedanken dat jij een deel bent van mijn inspiratie flow, mijn fantastische bedrijf (waar ik TROTS op ben!) en mijn missie om vrouwen te inspireren te doen wat zij het allerliefste doen in de kleuren en kleding die het allerbeste bij hen past! Dank je wel.

Ik hoop je vandaag weer te hebben mogen inspireren en ik ben onwijs benieuwd naar jouw grote TROTS!

Liefs,

Herma

留言


bottom of page