top of page

Persoonlijke Uitstraling

het programma

Leer in drie maanden tijd wie jij diep van binnen bent en hoe je dit overbrengt op de buitenwereld. Wie ben jij? Wat wil je? En hoe laat je dit zien?

Laat zien wie JIJ bent!

Van binnen en van buiten... YOU ARE SO BEAUTIFUL!

Haal alles uit de kast en laat iedereen zien wie je bent. Jij bent uniek, met jouw unieke talenten.

- Laat jouw zelfvertrouwen groeien

- Leer succes "aan te trekken"

- Krijg waardevolle inzichten over jezelf en jouw unieke talenten

- DURF te zijn wie jij bent!

- Laat jouw positieve zelfbeeld groeien, laat ons zien wie je bent!

- Zet dat stapje richting datgene waar jij écht gelukkig van wordt

- Straal! You pretty woman!

- Creëer een garderobe die echt bij jou past en waarvan je iedere dag weer denkt: WAUW! Is dit mijn kledingkast?

"IK MERK BIJ MEZELF EEN VERANDERING: IK STA MEER VOOR MEZELF/STERKER IN MIJN SCHOENEN!"

Anita

954A8703.jpg

Hoe zit het programma in elkaar?

12 lessen

De drie maanden bestaan uit drie onderwerpen en 12 lessen. Iedere week ontvang jij een nieuwe les met bijbehorende opdrachten. Naast deze lessen, ontvang je een video boodschap die hoort bij de opdrachten van de week. Ik help je op weg en leg je exact uit wat te doen.

 

Online groepsmeetings 

Iedere twee weken komen we samen tijdens een digitale meeting, waarin jij mij al jouw vragen kunt stellen en waarin er ruimte is om jouw ervaringen te delen met de groep. Ik vind dit altijd de meest waardevolle momenten van het programma. Connect and learn! Je mag je laten inspireren door anderen en het werk van binnen naar buiten brengen.

Online omgeving

De lessen en video boodschappen komen te staan op mijn online omgeving, hier vind je alle lessen op één plek en kan je gemakkelijk bijhouden waar je was gebleven. 

Werkboek

Ook ontvang je een prachtig, uitgewerkt werkboek, waarin alle opdrachten te vinden zijn.

Persoonlijkheidsrapport

Na het doen van een online test, ontvang je van mij jouw persoonlijkheidsrapport. Hierin staat alles over jou. Je drijfveren, je talenten, waar je goed in bent, dat wat je moeiteloos afgaat en je valkuilen. Vanuit hier gaan we aan de slag!

 

Live events

Ook organiseer ik 3 live events! We gaan elkaar eindelijk in het echt ontmoeten en je krijgt de kans om de online connectie te versterken tijdens 3 belangrijke trainingsdagen. Klik hier voor meer informatie.

Je krijgt 1 heel jaar toegang tot alle lessen. Je krijgt de kans om de cursus helemaal op jouw eigen tempo te volgen.

"IK DEED MEE AAN DIT PROGRAMMA, OMDAT IK MIJZELF BETER WILDE LEREN KENNEN. NOU DAT DOEL HEB IK BEREIKT."

Manon

3 maanden, 3 onderwerpen, 12 lessen

954A8580.jpg

Inhoud Persoonlijke Uitstraling ULTIMATE pakket

12 inspiratie video's

12 live lessen

12 opdrachten

1 werkboek

1 digitaal persoonlijkheidsrapport van 62 pagina's *

6 live Q&A's (online groepsmeetings)

3 live events

1 jaar toegang tot alle lessen en opgenomen online groepsmeetings

Investering

€ 1797,- incl. btw

* Na het doen van een online test, ontvang je van mij jouw persoonlijkheidsrapport. Hierin staat alles over jou. Je drijfveren, je talenten, waar je goed in bent, dat wat je moeiteloos afgaat en je valkuilen. Vanuit hier gaan we aan de slag!

pakketten

Show us what you've got!

Dit programma is voor jou als:

- Jij altijd al hebt gevoeld dat er meer in het leven zit dan je er nu uithaalt.

- Jij zelfverzekerder door het leven wil gaan

- Jij jezelf wilt durven zijn

- Jij succes wilt "aantrekken"

- Jij wilt ontdekken wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze dagelijks inzet

- Jij blijer en écht gelukkig wilt zijn

- Jij iedere dag wilt doen wat je moeiteloos doet en daarbij doormiddel van je kleding wil uitstralen wie je bent.

- Jij je IEDERE dag wilt voelen zoals je je voelt als je net die nieuwe outfit aantrekt naar een feestje (je voelt je zelfverzekerd en echt jij! Want dit is wie jij bent en je bent ZO trots op haar!)

Dit programma is NIET voor jou als:

- Jij niet klaar bent voor een levens veranderend proces

- Jij geen tijd vrij wilt maken voor belangrijke opdrachten die jou dat stapje verder gaan helpen

- Jij niet gemotiveerd bent om het harde werk te doen, om échte verandering in je leven te brengen.

- Jij het goed vindt zoals het nu gaat, je zit heerlijk in je comfort zone en weet wat je iedere dag te wachten staat, ook al voel je diep van binnen een verlangen naar meer.

Voel jij dat dit het is? Jouw eerste stap naar die nieuwe versie van jezelf?

954A8811.jpg

3 live events!

Live events

VERHALEN VAN ANDEREN

"JIJ BENT ZO'N GROTE, ENTHOUSIASTE INSPIRATOR EN DAT MOGEN ZOVEEL MOGELIJK VROUWEN TE WETEN KOMEN EN HOREN". 

Nelleke

"HALLO HERMA, EVEN LATEN WETEN DAT JE EEN PRACHTIGE LES HEBT SAMENGESTELD! COMPLIMENTEN; HET IS ZO COMPLEET MET OPDRACHTEN, BEELD EN GELUID> PODCAST! WAT BEN IK BLIJ DAT IK DEEL MAG NEMEN, EEN SCHITTERENDE REIS! IK MERK BIJ MEZELF EEN VERANDERING: IK STA MEER VOOR MEZELF/STERKER IN MIJN SCHOENEN!"

Anita

"IK DEED MEE AAN DIT PROGRAMMA, OMDAT IK MIJZELF BETER WILDE LEREN KENNEN. NOU DAT DOEL HEB IK BEREIKT. ZO GAAF DAT IK MIJN EIGEN KERNWAARDEN NU WEET EN SUPER TROTS BEN OP WIE EN WAT IK BEN. TROTS OP MIJN EIGENSCHAPPEN. HERMA WEET DIT ZO MOOI UIT TE LEGGEN NAAR PERSOONLIJKE UITSTRALING. IK VOEL ME 100% THUIS IN DE KLEDING DIE IK NU DRAAG EN DIT HEB IK DAARVOOR NOG NOOIT GEHAD. WAS ALTIJD SUPER ONZEKER."

Manon, Manager HRM

"IK HERKEN ZO ONTZETTEND VEEL VAN MEZELF IN JOU EN VINDT HET HEERLIJK OM MET JOU IN CONTACT TE ZIJN. ALS IK NAAR JE KIJK EN LUISTER VOEL IK DAT IK JOU EN HET HECHTE GROEPSGEVOEL D.M.V.  KLEUR EN DAAR OP ALLE MOGELIJKE MANIEREN MEE BEZIG TE ZIJN ONTZETTEND NODIG HEB. NATUURLIJK HEB IK DOOR KLEUR TE VOELEN EN MET KLEUR TE SPELEN ONTZETTEND VEEL VAN JE GELEERD EN BEN DAAR OP DE ACHTERGROND NOG ERG VEEL MEE BEZIG EN IS NIET MEER UIT MIJNLEVEN WEG TE DENKEN, MAAR HET BLIJFT HET MOOIST DIT IN CONTACT MET JOU EN DE GROEP TE ERVAREN. IK WIL JE TOCH LATEN WETEN DAT IK JE EEN TOPPER VINDT, HET KNAP VINDT ZOALS JE JE KWETSBAAR DURFT OP TE STELLEN, JE KRACHTIGE EN POSITIEVE ENERGIE UITSTRAALT EN EEN FANTASTISCH VOORBEELD VOOR ME BENT. JOUW KENNIS HEB IK IN MIJN HART BEWAARD. IK HOOP JE SNEL WEER TE ZIEN!"

Mariëlle

WAT EEN MOOI CADEAU HEB IK MIJZELF TOCH GEGEVEN! IK GENIET ER MET VOLLE TEUGEN VAN OM ALLE INFORMATIE UIT HET 12-WEKENPROGRAMMA TE VERWERKEN EN DOOR TE WERKEN. VANDAAG HEB IK VAN MODULE 2 DE EERSTE LES AFGEMAAKT EN DE TWEEDE LES HELEMAAL GEDAAN. IK HEB ER EEN DAGTAAK VAN GEMAAKT... EEN HEERLIJK VAKANTIE!! 

Jeanine

Testimonials

Waar ben ik begonnen?

Ik ben begonnen op het absolute nulpunt voor mij. Ik had geen zelfvertrouwen, geen zelfrespect, geen mooie kleding en dus geen idee van mijn persoonlijke uitstraling. Ik had geen plezier in mijn werk en telde de dagen af tot het weer weekend was. En eigenlijk brachten deze weekenden me ook maar weinig rust, omdat ik me twee dagenlang druk maakte om nutteloze dingen en weer als een berg opzag tegen de maandag.

 

Ik was me er niet bewust van dat ik al die tijd had kunnen werken aan mijn zelfvertrouwen, of het krijgen van plezier in wat ik deed of aan mijn gevoel van vrijheid en geluk. Zodat ik ook een leukere moeder, echtgenote, dochter en vriendin zou zijn. Ik wist totaal niet wie ik was, wat ik wilde en laat staan hoe ik dat allemaal aan de buitenwereld moest laten zien. Ik bleef heel lang in deze comfort zone hangen. 

 

Door bepaalde overtuigingen dacht ik dat een ander altijd mooier, beter, slimmer, krachtiger of succesvoller was en dat een vrij en succesvol leven voor mij niet was weggelegd. Ik voelde het niet en was me er al helemaal niet bewust van dat ik dat al die tijd zelf in de hand had...!  

 

Raar eigenlijk dat je hier bijna je halve leven mee doorsukkelt en geen besluit neemt om het anders aan te pakken. Tenminste zo ging dat bij mij. Het leven kabbelde door. Ik deed wat ik doen moest, maar luisterde niet naar mijn hart. Naar datgene wat ik écht wilde doen en naar wie ik écht wilde zijn.

954A8558_edited_edited.jpg
TM-20211017-0001-3.jpg

Hoe heb ik dit veranderd?

Uiteindelijk werd ik 40 en gingen mijn meiden alle twee naar school. Ik had wat momenten voor mezelf en kon in alle stilte nadenken hoe nu verder.

 

Eerst nam ik deze vrije momenten ruim de tijd om een goed boek te lezen op de bank, met een heerlijk kopje thee.

 

Al snel werd ik geïnspireerd door de boeken die ik las en door de rust om me heen. Opeens voelde ik het: ik wilde voor mezelf beginnen, maar met wat? Ik had geen enkel idee...

Dagenlang schreef ik lijstjes uit, deed ik onderzoek en las ik meer en meer. Uiteindelijk kwam ik uit tot een selectie van twee mogelijkheden: een tweedehands kinder kledingzaak openen, of een opleiding tot kleur- en kledingstylist volgen. Ik koos voor het laatste.

 

De beste keuze ooit.

Mijn zoektocht naar mezelf en mijn persoonlijke uitstraling begon

954A8518.jpg

Mijn zoektocht naar wie ik diep van binnen ben, wat ik onwijs gaaf vind om te doen en hoe ik dat overbreng op mijn omgeving heeft me HEEl veel plezier gegeven. Deze prachtige ontwikkeling gaf me waardevolle inzichten welke mijn leven hebben veranderd. Het zorgde ervoor dat ik in contact kwam met hele leuke mensen, die echt bij mij passen en ik kwam erachter dat ik niet de enige was die worstelde met haar persoonlijke uitstraling.

In het begin, net na het afronden van mijn opleiding, gaf ik alleen advies over de 'buitenkant' - kleding, kleur en make-up.

 

Al snel werd ik onwijs nieuwsgierig naar de vrouw achter deze kleding en make-up en verdiepte ik me in hoe dit zich vertaalde naar de binnenkant. Wat zegt jouw kleding over jou? Wat straal je uit? Maar misschien belangrijker: hoe draai je dit om? Dus, hoe zorg je ervoor dat je gaat uitstralen wie jij diep van binnen bent?

Na 15 jaar kennis opgedaan te hebben, vrouwen te hebben geholpen met het opruimen van hun kledingkast en het uitdelen van kleurenkaartjes was ik er echt aan toe: ik wilde AL mijn kennis samenvoegen in EEN ongekend gave training! En zo belandde ik hier: bij mijn programma Persoonlijke Uitstraling.

TM-20211017-0001-6.jpg

Wie ben ik nu?

Ik ben Herma, een zelfverzekerde kleur- en kledingstylist die prachtige vrouwen zoals jij helpt met het zoeken naar hun identiteit en imago. Ik weet inmiddels heel goed wat ik wil, wat mijn doel is en hoe ik dit vertaal naar iedereen die het maar zien en horen wil. Ik doe iedere dag waar ik gelukkig van word en sta met een glimlach op!

 

Kleur en kleding heeft zoveel voor mij betekend, ik wil dat iedere vrouw zich zo voelt: ECHT ZICHZELF! Dat is mijn missie. Zoveel mogelijk vrouwen laten inzien dat zij altijd al prachtig, zelfverzekerd, knap, slim, sterk en succesvol waren, en dat ze die versie van zichzelf alleen maar even terug moest vinden.

 

Lezen wat anderen over mijn werk en dit programma zeiden? Klik hier!

We starten op 26 september! Doe je mee? Dan gaan we aan de slag met een klein, select groepje vrouwen, die al heel snel tot jouw en mijn lievelingsmensen gaan behoren. We doen het samen en sluiten een connectie voor het leven!

 

Wil je meedoen?

Meer informatie over de volgende begin datum wordt snel bekend!

954A8480.jpg
bottom of page