top of page
TM-20211017-0001-2_edited.jpg
e-book
producten
A-2.png

"Be who you want to attract"

Kleur jezelf gelukkig

"Kleur Jezelf Gelukkig", de online cursus

22 dagen 

Als mens kun je alles uit jezelf halen. Er is geen limiet. Met een realistisch maar positief zelfbeeld kun je dat bereiken. 
Uitstraling, persoonlijkheid en boodschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met de juiste kennis over kleur en vormgeving een sterk, authentiek, zelfbewust en boeiend beeld kan neerzetten.

Het is een uitdaging om je authenticiteit te vinden. Wie ben jij en hoe wil je dat laten zien. Ik help duidelijkheid scheppen over hoe je overkomt op een ander en hoe je denkt zelf over te komen. Soms is daar een groot verschil tussen. De duidelijkheid die ik samen met jou daarover bereik, zal je veel tijd en energie opleveren.

Uit ervaring weet ik dat verkeerde kleding onzekerheid schept, waardoor je binnenkant en buitenkant uit balans zijn. Door die disharmonie te verhelpen win je aan persoonlijkheid en overtuigingskracht.

Door samen met jou in de spiegel te kijken, laat ik je je sterke punten zien, je kleuren en je vormen, waarbij je handvatten ontvangt om zelf invloed uit te oefenen op je uiterlijke presentatie, die je vervolgens kunt benutten in je communicatie.

Samen maken we jouw balans op en binnen de grenzen van de geldende zakelijke kledingcodes vinden we de ruimte voor jouw persoonlijke identiteit.

Laat je prikkelen om op een andere manier naar jezelf en naar anderen te kijken.

2.png

Tijdens deze cursus leer je over

De kracht van kleur

Wat vertelt een bepaalde kleur over jouw kleding? Wat doet het met je uitstraling en die 'oh zo' belangrijke eerste indruk?

Hoe jij jezelf laat zien en wil laten zien

Wat straal jij uit met je huidige kledingstijl? Zien mensen jou als zacht, aardig, lief of meer sterk, doordacht, zelfverzekerd? Wil je deze uitstraling veranderen? Wat wil je uitstralen, wat past het beste bij wie jij bent op dit moment? Wat draagt jouw 'allermooiste ik', wat straalt ze uit en hoe gedraagt zij zich?

De betekenis van 6 prachtige kleuren

Tijdens de KJG online cursus behandelen we zes fantastisch mooie kleuren. We behandelen de betekenis van deze kleuren, wat je met behulp van deze kleuren kunt uitstralen en hoe je deze kleuren met andere kleuren kunt combineren. Aan de hand van iedere kleur vraag ik je een opdracht uit te voeren en op die manier gaan we stap voor stap jouw kledingkast omtoveren tot jouw DROOMkast! 

Wat jij écht wil en waar je afscheid van mag nemen

Wat wil jij? Wat wil je uitstralen? Wie is jouw 'allermooiste ik', wat draagt ze en wat straalt ze uit? Past deze uitstraling bij jouw huidige kledingkast? Passen de vormen, de kleuren, de kledingstukken en accessoires bij wie jij wil zijn? Of zijn er misschien artikelen waar jij afscheid van mag nemen, stukken die niet meer schreeuwen "DIT BEN IK!"? We gaan het samen uitzoeken! 21 dagen lang neem ik je mee op een reis door jouw kledingkast. We gaan combineren, uitzoeken, opruimen en opnieuw indelen. Het wordt fantastisch, let me tell you!

KJG

Belangrijk

Connecting the dots

"Connecting the dots". Steve Jobs zei ooit "You can only connect the dots, looking backwards". Je moet losse eindjes gaan verbinden en dat gaat alleen wanneer je terugkijkt. Heb vertrouwen in de mogelijkheid tot het verbinden van deze eindjes en de inzichten zullen gaan stromen.

 

Een onderdeel van deze cursus is het terugblikken op wie je was, in welke kleding jij je het aller-, allerbeste voelde en wat jouw allergrootste dromen zijn. Want een droom wordt pas werkelijkheid als we daarvoor gaan werken en dat kan het allerbeste in kleding waarin jij je al voelt alsof je deze droom hebt verwezenlijkt! We gaan kijken naar de kleuren, stijlen en vormen die bij jou passen.

Op een creatieve manier ga je je bewust worden van wat je écht wil, wat je wil uitstralen en hoe je dat het beste kunt doen. Je gaat doelen stellen, dromen opschrijven en ervoor zorgen dat jouw kledingkast exact aansluit bij jouw FUTURE SELF! Die vrouw die heeft bereikt wat jij wil bereiken. Dat gaan we doen! 

Enthousiast geworden? 

pexels-karolina-grabowska-4476376.jpg

VERHALEN VAN ANDEREN

"JIJ BENT ZO'N GROTE, ENTHOUSIASTE INSPIRATOR EN DAT MOGEN ZOVEEL MOGELIJK VROUWEN TE WETEN KOMEN EN HOREN". 

Nelleke

"HALLO HERMA, EVEN LATEN WETEN DAT JE EEN PRACHTIGE LES HEBT SAMENGESTELD! COMPLIMENTEN; HET IS ZO COMPLEET MET OPDRACHTEN, BEELD EN GELUID> PODCAST! WAT BEN IK BLIJ DAT IK DEEL MAG NEMEN, EEN SCHITTERENDE REIS! IK MERK BIJ MEZELF EEN VERANDERING: IK STA MEER VOOR MEZELF/STERKER IN MIJN SCHOENEN!"

Anita

"HOE KRIJG JE HET TOCH ALTIJD VOOR ELKAAR ZO INSPIREREND TE ZIJN. IK BEN BEZIG MET MIJN WOONKAMER. MEDE  DANK ZIJ JOU LET IK MEER OP KLEUR. EN HET IS FANTASTISCH OM MEE BEZIG TE ZIJN!"

Irene

DE KWALITEITEN VAN KLEUREN BOEIEN ME ENORM OMDAT DIE KWALITEITEN BIJ DE MANDALA-TEKENLESSEN DIE IK GEEF OOK AAN BOD KOMEN.

EN EERLIJK IS EERLIJK, HERMA WEET VAN DE ELKE NUANCE VAN EEN KLEUR DE KWALITEITEN EN IK SLECHTS VAN DE HOOFDKLEUREN.

ZE GEEFT VEEL OPDRACHTEN HOE JIJ IN ELKAAR STEEKT EN WELKE KLEDING DAARBIJ PAST. HET IS EEN STUKJE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN DAT KOPPELEN AAN JE KLEDING!

ZE LAAT JE OOK IN JE KAST DUIKEN OM TE WETEN, WAT JE HEBT. WELKE KLEUR JE VEEL OF WELKE WEINIG HEBT. EN OF DIE STIJL KLEDING ECHT BIJ JE PAST.

ALS JE HAAR OPDRACHTEN VOLGT KOM JE DAAR VANZELF ACHTER.

 

HET HEEFT MIJ BEVESTIGD, DAT HET MET MIJN STIJL WEL SNOR ZIT. DAT IK NOG EEN AANTAL KLEUREN AAN MAG SCHAFFEN EN DAT MIJN KAST BETER EN OVERZICHTELIJKER KAN.

ZE HEEFT ME OOK BEWUSTER GEMAAKT DAT JE MET DE KLEUREN VAN JE KLEDING ÉCHT IETS KUNT BEWERKSTELLIGEN EN ALS DAT DAN HELEMAAL BIJ JE PAST JE JE GOED VOELT.

 

IK KLEURDE ME ZELF AL GELUKKIG MET MIJN MANDALA'S EN NU MET DE KLEURTIPS VAN HERMA OVER MIJN KLEDING WERKT DIT DUBBELOP!

Willemien

TM-20211017-0001.jpg

Doe je mee?

Meer informatie over de volgende begin datum wordt snel bekend gemaakt!

bottom of page