Personal Branding met PPP


♦ ♦ ♦ Schrijf je nu in voor de GRATIS online vijfdaagse Personal Branding en Kleur. ♦ ♦ ♦

Dankzij mijn jarenlange ervaring met inmiddels duizenden kleur- en kledingadviezen ben ik geleidelijk ook steeds meer gaan kijken naar de binnenkant. Jouw ‘buitenkant’ wordt alleen maar mooier als die klopt met jouw ‘binnenkant.’ Iedereen houdt van echt, ik ook. Mooi is mooier als het echt is, als het echt voelt. Deze verbinding is me steeds meer gaan boeien.

“Bij een kleuranalyse krijg je, op basis van de kleur van je huid, haar en ogen, advies welke kleuren kleding en make-up mooi passen bij jouw natuurlijke kenmerken. Dit werd in de 70-er jaren bekend onder de naam “Colour me Beautiful” en is gebaseerd op een indeling in kleurpaletten voor 4 seizoenen: lente, zomer, herfst of winter. Deze indeling is door diverse kleursystemen in de afgelopen decennia verder verfijnd. Ons systeem start voor een kleuradvies voor het eerst 100% vanuit de persoonlijkheid. Pas daarna vindt de afstemming met uiterlijke kenmerken plaats.” (Boer & van der Veeken, 2017).

Personal Power Plus ©

Ik ben met Mooi Advies gecertificeerd om te werken met het Personal Power Plus © model. Dat is hartstikke nieuw! En het sluit precies aan bij de manier waarop ik verdieping wil geven aan mijn kleur- en kledingadviezen. Vergroot je zelfvertrouwen met een vernieuwde en verbeterde kijk op je eigen identiteit, gekoppeld aan praktisch toepasbare kennis over hoe jij jezelf laat zien. Versterk je uitstraling in de rollen die je speelt.

Neem contact op voor het maken van een afspraak.