Garderobeplanning

 

Hoe goed past jouw garderobe bij je dagelijkse leven en bij je ambities? Hoe belangrijk is die ene jas, vergeleken met de kleding die je bijvoorbeeld dagelijks op je werk draagt? Wat heb je klaarliggen voor je eerstvolgende belangrijke afspraak? Hoe zelfverzekerd en hoe goed voel jij jezelf in je werkkleding of in je vrijetijdskloffie?

We kijken naar de basis, naar jouw reële behoefte aan kleding. Het is echt heel leuk en verhelderend om daar eens samen bij stil te staan, heel gezellig ook.

The next step: Garderobeplanning & Shopping

Met een Kleuradvies en een Stijladvies van Mooi Advies weet je exact welke kleuren en welke stijlen passen bij je uiterlijk en bij je persoonlijkheid. Met deze kennis gaan we kijken naar die kleding, die een duurzame plaats verdient in jouw garderobe. Je kunt met verrassend weinig kledingstukken een complete basisgarderobe samenstellen. Het hangt uiteraard van jouw budget af of je jezelf tot onze nuchtere en eerlijke analyse wilt beperken, van mij mag je helemaal los gaan hoor. Toch weet ik zeker dat het je een beter gevoel geeft als je kleding aanschaft die ‘iets voor je doet.’ Kleding die je echt gaat dragen is de kleding die bij je past.

"We gaan je garderobe matchen met wie je bent, met je levensstijl en met je kledingbudget."

 

"Combineren kun je leren,
door te creëren met je bestaande kleren"

 

Schrijf je in voor een leuke Workshop Garderobeplanning