Online trainingen

 

Word je eigen stijlcoach

In de afgelopen jaren heb ik zo veel vragen beantwoord en mooie dingen voor de spiegel kunnen laten zien: Welke kleuren staan mij? Welke stijl heb ik? Wat voor make-up kan ik gebruiken? Hoe kan ik kleding combineren? Hoe kan ik kleuren combineren?

Voor mij gaat het echter verder dan alleen die vragen over de buitenkant. De buitenkant is maar slechts een lage drempel om rustig aan te ontdekken wat er verder aanwezig is. Ik heb daardoor al die jaren geholpen om iemands unieke ‘ik’ aan de buitenkant te laten zien.

Op basis van al die vragen en antwoorden, al die inzichten ben ik online programma's gaan schrijven.

Ik merk namelijk iedere keer weer dat ik zoveel te vertellen heb en zoveel heb om te laten zien, dat ik dat moeilijk vind om in één of meerdere adviezen te gieten zonder het overzicht kwijt te raken.

Met mijn online programma's heb je verschillende opties.
Van een één weekse "Eerste Indruk" training tot een compleet "drie een maanden" programma. Net wat voor jou het meest prettig is. Je kunt natuurlijk makkelijk beginnen met één week en daarna de vervolg ingaan.

Neem contact op wanneer je vragen hebt, we kijken dan samen wat voor jou het meest geschikt is.

Of klik hier om alvast een kijkje te nemen bij Blended learning!

 

Het volgen van een training bij Mooi Advies is een investering in jezelf. Ik ben hierdoor tot inzichten gekomen die mij heel duidelijk hebben gemaakt wat ik wel wil maar zeker wat ik absoluut niet meer wil. Het drukke hectische leven als zelfstandig ondernemer wil ik meer en meer gaan verlaten om tijd te hebben voor nieuwe dingen. 

~Ingrid Merks- Inzicht in sociale zekerheid~