"Oh, zie je me zo?"

 

Training over kleuren, houding en gedrag op een geweldige, originele manier.

Ben je op zoek naar een leuke workshop/training waarin luchtigheid en plezier hand in hand gaan met inzicht en praktische adviezen dan is de training Oh, zie je me zo?  iets voor jou!

De workshop Oh, zie je me zo?

In deze workshop/training over persoonlijke uitstraling ontdekken collega’s  hoe ze overkomen bij elkaar en mogelijk ook bij hun klanten. Ook  staan ze stil bij de vraag  welke indruk ze zouden  willen maken. Ze krijgen zicht op de werking en de kracht van non verbale communicatie. Het uiterlijk is daarbij zeker een factor. De juiste kennis over kleur en vorm kan immers voor een authentieke en zelfbewuste indruk zorgen.

Toch gaat het om zoveel meer.  Uitstraling, houding en niet te vergeten het innerlijke theater. Welke stemmen roeren zich aan hun binnenkant? Hoe bepalen die stemmen hoe zij zich presenteren? Welke kanten  blijven wellicht ten onrechte onderbelicht? Deze vragen komen aan de orde in de training.

 

De training wordt op interactieve wijze gegeven door Karien Pittie (trainer/coach)en Herma Moolenaar (Kleur & Imagodeskundige). Door oefeningen met elkaar en korte inleidingen en toelichtingen krijgt men ideeën over de eigen presentatie, beroepshalve

Over Karien en Herma:

Karien Pittie: ik ben trainer/coach en geef vanuit mijn communicatiebureau Pittie Communicatie  (team)trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, klantgerichtheid  en leiderschap.  Ik maak daarbij gebruik van speelse technieken waaronder Voice Dialogue. Deze methode gaat ervan uit dat een persoon uit verschillende ikken bestaat die allemaal hun eigen ideeën en gevoelens hebben in een bepaalde situatie.  Het blijkt zinvol te zijn te ontdekken wie er vanuit je binnenkant iets vindt van je buitenkant en presentatie.  Graag onderzoek ik samen met deelnemers aan een workshop hoe ze hun persoonlijke uitstraling kunnen beïnvloeden.

Herma Moolenaar: ik ben Kleur & Imagodeskundige en vanuit mijn bedrijf Mooi Advies geef ik adviezen over het maken van een goede eerste indruk en over het belang van persoonlijke uitstraling. Ik vind het leuk om over te brengen dat je met kleding en kleur kunt spelen. Ik ben ervan overtuigd dat je met de juiste kennis over kleur en vorm een sterk, authentiek, zelfbewust en boeiend beeld van jezelf neer kunt zetten. Ik hoop de deelnemers te prikkelen om op een andere manier naar henzelf en anderen te kijken.

Karien en Herma geven deze training aan verschillende beroepsgroepen waaronder rechters, ondernemers, secretaresses, trainers en medewerkers in de zorg.

Een paar quotes:

Hoe je het ook wendt of keert, kleding bepaalt voor een (groot) deel de indruk die je maakt op anderen. Sinds ik dat als gegeven omarmd heb, is er veel lol te beleven op dat vlak! Karien en Herma weten als geen ander de wisselwerking tussen uiterlijk & innerlijk te belichten. Dat doen ze zowel vanuit een wezenlijke invalshoek als ook vanuit uitnodigende luchtigheid. Aanrader!
"Loes van Bree Individuele Begeleiding"

 

Het was een speelse en inzichtelijke training. De twee trainers speelden goed op de groep in. Tevens vond ik het interessant en spannend elkaar allemaal feedback te geven op hoe we overkwamen.
"Monique Beauchez van Beauchez Coaching en Training"

 

Herma en Karien, wat een prettige, stijlvolle training. Ik merk jullie oog voor detail èn voor het grotere geheel. Jullie mildheid en humor maken dat ik de adviezen ter harte neem. Ik ben me weer bewuster van mijn uitstraling.
"Ine Fransen, Adviesbureau Parsèl, Apeldoorn"