Mooi Advies

Communiceren met je uiterlijk

Als mens kun je alles uit jezelf halen. Er is geen limiet. Met een realistisch maar positief zelfbeeld kun je dat bereiken.

Waar ik met Mooi Advies voor sta is om jou te helpen er zo goed mogelijk uit te zien. Bij Mooi Advies voor de spiegel zie jij jezelf mooier worden. 

Uitstraling, persoonlijkheid en boodschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met de juiste kennis over kleur en vormgeving een sterk, authentiek, zelfbewust en boeiend beeld kan neerzetten.

Het is een uitdaging om je authenticiteit te vinden. Wie ben jij en hoe wil je dat laten zien. Ik help duidelijkheid scheppen over hoe je overkomt op een ander en hoe je denkt zelf over te komen.  Soms is daar een groot verschil tussen. De duidelijkheid die ik samen met jou daarover bereik, zal je veel tijd en energie opleveren.

Uit ervaring weet ik dat verkeerde kleding onzekerheid schept, waardoor je binnenkant en buitenkant uit balans zijn. Door die disharmonie te verhelpen win je aan persoonlijkheid en overtuigingskracht. 

Door samen met jou in de spiegel te kijken, laat ik je je sterke punten zien, je kleuren en je vormen, waarbij je handvatten ontvangt om zelf invloed uit te oefenen op je uiterlijke presentatie, die je vervolgens kunt benutten in je communicatie. 

Hoe beter de manier waarop jij overkomt past, bij wie jij werkelijk bent, hoe comfortabeler je jezelf zult voelen. Mensen in je omgeving zien die echtheid ook, direct. 

“Laat je prikkelen om op een andere manier naar jezelf
en naar anderen te kijken”

Herma