Make-up Academie

  • Met welke kleur(en) lipstick ben je mooi?
  • Welke make-up draag je op je werk?
  • Met welke look maak je indruk op een feestje?

Ik leg je uit welke producten je nodig hebt en vervolgens leer je hoe je jezelf goed opmaakt, met zo weinig mogelijk gedoe.

De Make-up Academie introduceert BoHo Bio Cosmetica!

Biologische producten - dus zónder gifstoffen - voor een prijs, die je niet zou verwachten...

Boho cosmetics haalt de inspiratie voor hun producten uit de jaren 60, waarin de flower power generatie pleitte voor het idee dat mensen meer in overeenstemming moesten gaan leven met de natuur. De stijl wordt verder gekenmerkt door kleurrijke patronen, bloemen in het haar (weet je nog?) en vrijheid- blijheid.

Mijn advies: neem het mooiste ervan over en dan vooral wat bij jou past. BoHo, BoHo Chic? Samen kijken we naar de kleuren en de producten die iets voor jou doen! Je hoeft niet per se een fashionable stijl te hebben, om mooi te zijn...

Laat je me even weten wat jij ervan vindt? Klik op het logo hieronder om een kijkje te nemen in mijn nieuwe collectie biologische make-up.

Je kunt een Kleur- en Make-upadvies van een sessie doen. Natuurlijk is het veel leuker om er een complete Cursus Personal Make-up van te maken.

Make-up Academie, make-up made easy... Naar de webshop.

Jij bent je eigen visagiste en daarom wil je uitstekend weten wat je doet. Voel je zelfverzekerd, met de juiste lipstick & look, bij de juiste gelegenheid.

Voor bedrijven, personeelsuitjes, e.d., kijk ook eens bij workshops.

Make-uptips & en -aanbiedingen volg je op Facebook!