Kleur

Een Kleuradvies van Mooi Advies helpt jou om er zo goed mogelijk uit te zien met de kleuren die je draagt.

Hoe komt het toch, dat je er met dat éne kledingstuk 'wat minder' uitziet en dat het andere jou juist die WOW-factor geeft? Wat zijn jouw favoriete kleuren en welke betekenis kun je daaraan geven?

Tijdens een Kleuradvies bij Mooi Advies zul je versteld staan van de vele mogelijkheden om met kleuren te combineren. Wacht dus nog maar even met alles in je garderobe naar de kringloop te brengen, want vaak is een 'suf' jasje nog prima te reanimeren. Met soms zoiets simpels als een goede sjaal krijgt datzelfde jasje een prachtig tweede leven.

Je leert bewust kijken, kiezen en combineren, dan weet je precies welke kleuren voor jou goed werken.

The next step: Kleuradvies 2.0
Het maken van een goede eerste indruk is en blijft belangrijk. Met een Kleurenanalyse van Mooi Advies gaan we nog een stap verder. We gaan ook kijken naar de ‘binnenkant’, naar wie je bent en naar wat je van jezelf wil laten zien. Bij Mooi Advies leggen we die verbinding, want hoe beter jij je kleurkeuze afstemt op wie je bent, hoe natuurlijker het voor je werkt. Jij ziet het, een ander ziet het, en dat geeft een goed gevoel. 

Kleuradvies stap 3
Jouw Insights-, Disc- of PPP-rapport wordt bij Mooi Advies zichtbaar gemaakt voor de spiegel. Je vindt hierdoor een match tussen je persoonlijkheid, je kleding en je uitstraling.

Neem contact op voor het maken van een afspraak.