Gratis Challenge


Schrijf je in voor de gratis Challenge op maandag 20 mei 2019
 
Je ontvangt op maandag 20 mei, woensdag 22 mei en vrijdag 24 mei een mail van mij met een opdracht.

In een besloten Facebookgroep behandelen we de vragen.
Gewoon door vragen te stellen in de groep, maar ook met live webinars waar je direct je vraag kunt stellen.
 
"Laat je inspireren om op een andere manier naar jezelf
en naar anderen te kijken!"


JA! IK DOE MEE!!!
 

Herma je bent wel vaak op facebook!
"Mmm...., hè?.... Ja?

Of, goh Herma wat ben je met leuke dingen bezig, wat heb je het druk.
"Mmm...., hè?.... Ja?"

Ik ben nu twee jaar bezig met zichtbaar worden/zijn op social media. In het begin was dat een hele grote stap, eigenlijk een drempel die niet te overzien was. Toch heb ik toen met behulp van video met Laura mijn eerste verlegen stappen gezet om op het dak te gaan staan en te laten zien wie ik ben, wat ik doe, eerst op Facebook, daarna LinkedIn, daarna Instagram.

Vaak heb ik zelf niet in de gaten wie dit allemaal ziet en ben elke keer weer verbaast als mensen mij aanspreken over wat voor toffe dingen ik allemaal doe. Gewoon aangesproken worden op straat, in de winkel of bij verschillende bijeenkomsten. Dit geeft elke keer wel weer een kickgevoel, een YESS momentje.

Dit is toch wel waar ik het voor doe. Weg met die schroom, weg met die angst teveel gezien te worden. Ik doe het voor mijn klanten die mij nodig hebben en die mij op deze manier tegenkomen. Niet voor de mensen die mij liever minder zien. Hihi… dat is dan ook maar meteen gezegd.

Nu twee jaar later ben ik er vertrouwd mee. Al heb ik momenten dat ik veel te zien ben en momenten dat ik er niet zo mee bezig ben om gezien te worden. Niet zo slim dus. Daar mag nog een verbetering in komen. Consistent worden.

Elke keer wanneer ik een bericht plaats, video is nog beter, dan merk ik dat in mijn bezoekers aantal op mijn website. Dan krijg ik ineens ergens vandaan een aanvraag of opdracht. Niet eens meteen te linken aan mijn zichtbaarheid van dat moment, maar het werkt gewoon wel zo.

Dus ja!
"Zichtbaar worden op social media"
Wanneer jij ondernemer bent, wanneer jij een idee hebt, wanneer jij een talent hebt, wanneer jij weet dat je anderen met jouw talent kunt helpen.
Dan is niet alleen nodig om jezelf zichtbaar te maken, dan is het zolas ik het zie: je missie!

Hoe weet iemand die jou nodig heeft anders: Wie jij bent? Wat jij wilt? Wat jij kunt betekenen? Waar jij van onschatbare waarde bent?

Daarom organiseer ik volgende week maandag een gratis Challenge.

“Hoe zie jij mij eigenlijk?”

We gaan onderwerpen behandelen zoals:

-          Hoe kijk jij naar jezelf?

-          Hoe ziet een ander jou?

-          Hoe wil jij gezien worden? En hoe ga je dit echt doen?

 

Wil je meedoen? Meld je dan aan via onderstaande link en ik zie je snel!

JAA!!! IK DOE MEE!!!

Ik kijk ernaar uit!!!

Groetjes,
Herma

 

"Door een traject (meerdere sessies) te volgen bij Herma, hebben we echt alle invalshoeken van kleur, kleding en make-up kunnen bespreken. Er ging een wereld voor ons open en met veel inspiratie, onze kleurenwaaier en een zeer gericht boodschappenlijstje konden we daarna op pad. En positief: met veel inspiratie om ze anders te combineren, konden we veel kleding uit onze kast weer extra leuk gaan dragen!"

~Groetjes, Esther~