Blog maak kennis

 

Maak kennis met Mooi Advies

mooi advies

Mooi advies, Personal Branding en Kleur bestaat al sinds 2005. Hoogtijd om je meer te laten zien over mijn bedrijf, mijn passie en waar ik jou mee kan helpen. De komende tijd zal ik je via verschillende blogs meenemen in mijn kleurrijke bestaan. 

Wie is Mooi Advies?

Ik ben Herma Moolenaar en eigenaar van Mooi Advies. Toen ik 40 werd dacht ik “het is nu mijn tijd”. Ik ga doen waar ik blij van word en waar mijn passie ligt, KLEUR!

Zo gezegd zo gedaan. Naast mijn baan in de financiële dienstverlening ben ik mijn eigen bedrijf “Mooi Advies” gestart. Na drie jaar bleek de combinatie, baan, eigen bedrijf en twee dochters toch wat te veel. En heb ik de keuze gemaakt voor 100% ondernemen. Tot nu toe zonder spijt. Want wat is het heerlijk om met je passie bezig te zijn, te ondernemen en dan met die passie ook nog eens andere mensen te kunnen helpen.

Wat doet mooi advies? 

Wil je graag zelfverzekerd, authentiek en sterk overkomen?  
Met Mooi Advies  adviseer ik ondernemers en particulieren hoe ze dit kunnen bereiken door het juiste gebruik van kleur en vormgeving. Wie ben je en hoe wil je dit laten zien. Wat past het beste bij je functie of organisatie, maar ook het beste bij jou. Samen zorgen wij ervoor dat je binnenkant en buitenkant in balans zijn, waardoor jij vol zelfvertrouwen kan stralen!

Laat je prikkelen om op een andere manier naar jezelf en naar anderen te kijken. 

Hoe doe ik dat?

Sinds 2005 heb ik al duizenden personen mogen adviseren, honderden groepen getraind en talloze lezingen gegeven, zowel aan zakelijk als particulier. De trainingen geef ik zowel online als via workshops. Voor welke trainingen kun je terecht bij Mooi Advies? 

 

Zakelijke Trainingen 

 kleuradvies

Kleuradvies 

Mijn kleuradvies gaat een stap verder dan alleen de buitenkant. We kijken ook naar wie je bent en hoe je jezelf wilt laten zien. Je krijgt tenslotte maar een kans om een goede eerste indruk te maken. Hoe beter jij je kleuren afstemt op wie je bent en hoe je wilt overkomen, hoe natuurlijker het voor je werkt. 

Teamtrainingen 

Personal branding met je team. Samen met je collega’s gaan we kijken welke invloed kleur en kleding hebben op de werkvloer. Wie ben je, hoe kom je nu over, hoe wil je overkomen, hoe zien teamgenoten jou en wat zijn je sterkste punten. Door op deze manier te kijken versterk je jouw personal brand en sterkte punten en die van je teamleden krijgen meer betekenis. Het bevordert je zelfvertrouwen en het begrip voor je collega’s. Zo kom je op een leuke, ontspannen manier meer over kleur, de kracht van kleding, jezelf en over je collega’s te weten. Ook een leuke activiteit als teambuildingsactiviteit.

Online trainingen 

Je kunt als ondernemer of werknemer ook online een training volgen. Het voordeel is dat je het in je eigen tijd kan doen, op het moment dat het jou het beste uitkomt. De trainingen die je op dit moment online kunt volgen zijn Je eerste indruk” je eerste indruk vervolg” en “Personal Branding en kleur.  

Blended Learning (NIEUW!) 

Bij Blended learning vindt een deel van de lessen online plaats en een deel in groepsverband.

Het online gedeelte kun je in je eigen tempo doen, wel zo fijn!

Het blended learning programma bestaat uit Personal Branding en een kleur blended programma. Binnenkort kun je meer informatie over deze trainingen vinden op de website. 

Particuliere workshops

Workshop Make-up advies

Meer impact met de juiste kleur make-up, dat is wat ik je leer tijdens de workshop Make-up advies (link maken). Wat wil je bereiken met het dragen van make-up, welke kleuren draag je wanneer en welke technieken gebruik je. Het komt allemaal aan bod in deze kleurrijke en gezellige workshop.

Workshop Kleuradvies

Een Kleuradvies van Mooi Advies helpt jou om er zo goed mogelijk en zelfverzekerd uit te zien met de kleuren die je draagt. Waarom draag jij eigenlijk die kleuren? Je leert welke kleuren voor jou goed werken en leert daardoor bewust kijken, kiezen en combineren.

Workshop Kleding en Stijl

Welke kledingstijl past bij je uiterlijk en bij je persoonlijkheid. In welke kledingstijl voel jij je prettig en waarom. Op een ontspannen en verhelderende manier gaan we op zoek naar de kledingstijl die het beste bij jou past. 

Workshop Garderobeplanning

Hoe goed past jouw garderobe bij je dagelijks leven? Hoe zelfverzekerd en hoe goed voel jij jezelf in je werkkleding of in je vrijetijdskloffie? Past de kleding in je kast bij je persoonlijkheid en je uiterlijk. We gaan je garderobe matchen met wie je bent, met je levensstijl en met je kledingbudget. Een leuke, ontspannen, verhelderende en ook nog een gezellige workshops. 

 

Dus wil je graag leren hoe je kleur in kunt zetten om zelfverzekerd, authentiek en sterk over te komen? Zowel zakelijk als particulier? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan kunnen we samen kijken welke training geschikt voor jou, jouw team of je bedrijf is.

 

Groetjes,
Herma