4 juli Workshop Zakelijk Genieten van kleur in de Business Caravan

Op donderdag 4 juli is weer zover, de mogelijkheid om je als ondernemer of zzp'er individueel in te schrijven voor de workshop “Zakelijk genieten van Kleur"Met maximaal 8 personen leer je welke kleur bij jou past, hoe je kleur zakelijk kunt inzetten en hoe je kunt beïnvloeden en overtuigen met kleur. Samen met hapjes uit de kleurenkratten en in de unieke Business Caravan maken we er een leerzame, lekkere en gezellige middag van bij Buitengoed Boomgaard in Bunnik. Alleen deze eerste keer voor een zeer speciale prijs. Lees hier wat je kunt verwachten.

Wat kun je verwachten?

 

Tijdens een gezellig en leerzame workshop laat ik je, terwijl je geniet van heerlijke lekkernijen uit de kleurenkrat, zien wat kleur zakelijk kan betekenen. Je leert de kracht van kleur op veel facetten kennen. Tijdens de workshop zullen de volgende vragen aan bod komen:

  • Wat kan de kleur van kleding zakelijk voor je betekenen
  • Hoe beinvloed en overtuig je anderen met kleur.
  • Je krijgt inzicht hoe je op anderen overkomt
  • Hoe zet je jezelf neer met kleur, zoals jij dat wilt
  • Hoe overtuig je anderen met je persoonlijke uitstraling
  • Waar ben je goed in en hoe draag je dit uit
  • Je krijgt inzicht in jouw identiteit, je gewenste en je werkelijke imago

Eén ding is in ieder geval zeker, we gaan met de groep een middag Genieten van Kleur!

Wanneer en waar?

 

De workshop vindt plaats op donderdag 4 juli van 14.00-17.30 in de Business Caravan in de Buitengoed de Boomgaard in Bunnik.

De Business Caravan is een caravan die omgebouwd is tot vergadercaravan, een unieke plek! Bij mooi weer kunnen we lekker buiten zitten in de Boomgaard.

Prijs?

 

Normaal geef ik deze workshop aan bedrijven en teams, maar er kwam als snel de vraag voor een open inschrijving. Je kunt je inschrijven voor deze workshop “Zakelijk Genieten van kleur” met open inschrijving voor een speciale prijs.

€ 65,00 ex. btw in plaats van de normale prijs van € 85,00 p.p.

 

Wil je er ook bij zijn?

 

Wil je ook leren hoe je kleur zakelijk kan inzetten? Schrijf je dan in via info@genietmee.nl Wees er snel bij want er zijn slechts 8 plekken beschikbaar.

Ik hoop je te zien op maandag 6 mei in de Boomgaard!

Herma